Bugun...



Alsancak Mahallesi ve Kültür Mahallesi Atatürk için mevlid okuttu pilav ve lokma dağıttı

İzmir’in dört bir yanında 10 Kasım Atatürk’ü anma etkinlikleri yapıldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 10-11-2023 22:34:08 Tarih: 10-11-2023 22:18

Alsancak Mahallesi ve Kültür Mahallesi Atatürk için mevlid okuttu pilav ve lokma dağıttı

Atatürk’ün 85'inci yıldönümü nedeniyle Alsancak Hocazade Camii’nde Kültür Mahallesi ile Alsancak Mahallesi Muhtarlığı önderliğinde İzmirli yurttaşların katkısıyla düzenlenen mevlide İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de katıldı.

Etkinliğe Konak Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, CHP İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu, İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık, Konak Belediye Başkan Vekili Ali Emrah Karamustafaoğlu, CHP İzmir eski Milletvekili Musa Çam, Parti Teşkilatlarının İl, İlçe Başkanları ile Yöneticileri, Konak İlçesi Muhtarları, STK’lar, çok sayıda mahalle sakinleri ve esnafları katıldı.  

Vatandaşlarla sohbet eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Ben İzmir’de ilk defa bu sene ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü anma etkinliklerini bu kadar kalabalık gördüm. İnsanlar sel gibi Cumhuriyet Meydanı’na aktı. Vatandaşlar akın akın meydanları doldurdu. Bu umut verici bir şey. Atatürk hala deniz feneri olmaya, bizlere umut vermeye devam ediyor” dedi.

Kültür Mahallesi Muhtarı Nilgün Güney ve Alsancak Mahallesi Muhtarı Hicran Akuzun şu ifadelere yer verdiler;

“Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizin aziz ruhları için Alsancak Hocazade camimizde okuttuğumuz Mevlit i Şerif de bizlerin yanında olan ve katılım sağlayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Konak Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, CHP İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu, İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık, Konak Belediye Başkan Vekili Ali Emrah Karamustafaoğlu, CHP İzmir eski Milletvekili Musa Çam ve tüm sakinlerimize, esnafımıza, misafirlerimize, Alsancak Hocazade camiinin değerli hocaları Muhammed Emin Ayaz, Kazım Korucu, Muzaffer Gülmez hocalarımıza sonsuz teşekkür ederiz. 10 Kasım’da Atatürk’ü anmak için pilav ve lokma döktürdük. Burada toplanan herkes pilav ve lokmadan alıp dualarını okudular.

Bu anlamlı ve onurlu etkinliğimizin oluşmasına katkı koyan, destek olan değerli Alsancak ve Kültür Mahallesi sakinlerimize, esnafımıza değerlerimizi yaşatmak adına birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyoruz” dediler.




Editör: Nurten Öğüt




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Gündem Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HAVA DURUMU
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI