Bugun...



Bir İtalyan Efsanesi Digi Daga Dondurmaları

İzmir’de Alsancak Tarihi Havagazı Fabrikası’nda ikincisi düzenlenen İzmir Gurmefest'te sunulan değişik lezzetlerden biri de Dİgi Daga Dondurmasıydı. Markanın yaratıcıları ile konuştuk.

facebook-paylas
Güncelleme: 10-11-2023 00:14:07 Tarih: 01-10-2023 20:34

Bir İtalyan Efsanesi Digi Daga Dondurmaları

Üç gün süren İzmir Gurmefest'te biribirinden eşsiz lezzetler ziyaretçilere sunuldu. Alsancak Tarihi Havagazı Fabrikası’nda ikincisi düzenlenen İzmir Gurmefest'te Digi Daga dondurmaları ziyaretçiler tarafından ilgi gören stantlardan biriydi. Bizim de ziyaret ettiğimiz “Digi Daga” standında Baileys Irish Cream dondurmasının tadına baktık. Favori dondurma lezzetlerimin arasına giren bu nefis dondurma muhteşem kıvamıyla yumuşacık bir tat.

Sadece yazın değil kışın da sevilen bir tatlı olacak

Alışılmışın dışında tıpkı Milano'daki gibi bir konseptte, Milano'daki kalite, lezzet ve ambiansla tasarlanmış, dikkat çekici, ikonik kiosklarımız ile premium gerçek italyan dondurmasını sevenlerle buluşturduklarını söyleyen genç işletmeciler Selin Cavit ve Şahin Çetin şu bilgileri verdi;

“Ambiansı, lezzeti ve içeriği Milano'daki gibi. %1 süt yağı, düşük şeker, yüksek protein, kalsiyum ve B12 değerleriyle, kilo kontrolünde diyetisyenlerin listelerinde yerini alan bu dondurma sadece yazın değil kışında en sevdiğiniz tatlı olacak. Gerçek süt kreması hazzını boğazlarınız ağrımadan yaşadığınız bu deneyimi kendi zevkinize göre dizayn edebildiğiniz toppinglerle farklı bir boyut kazandırabilirsiniz. Küçük, büyük, genç, yaşlı herkesin sevgilisi Digi Daga alkol ve kahve severleri de unutmadı. Baileys, Amarula, illy kahveleri, Lotus, Oreo ve Fransız bisküvileri ile yapılan özel specialleri ile dondurma deneyiminizi üst seviyelere taşıyabilirsiniz."

Markanın genç kurucuları, festivalde ziyaretçilerin çok ilgi göstermesinden dolayı çok memnun olduklarını belirterek, "Hem dondurmamız çok özel hem de bu kırmızı Vespa, Türkiye'de tek. Biz kalitemizden ödün vermeden markamızı daha da ileriye taşımayı hedefliyoruz. Önümüzdeki günlerde diğer festivallerde de mutlaka yer alacağız" dediler.




Editör: Nurten Öğüt




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Ekonomi Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HAVA DURUMU
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI