Bugun...



“Karavan Şenliği” Onkoloji Tedavisi Gören Çocuklara umut oldu

İzmir Kamp ve Karavan Derneği (İKKD) 14-15-16-17-18 EYLÜL Menemen Gölpark’ta sosyal sorumluluk projesi kapsamında çocuk onkolojisi bölümünde yatan çocuklar yararına “TUT ELİMDEN” etkinliği düzenledi.

facebook-paylas
Güncelleme: 31-10-2023 23:18:13 Tarih: 22-09-2023 22:09

“Karavan Şenliği” Onkoloji Tedavisi Gören Çocuklara umut oldu

Yaşa Çocuk Derneği yararına Menemen Belediyesi ve İzmir Kamp Karavan Derneği’nin İş Birliği İle gerçekleştirilen “Karavan Şenliği” Onkoloji Tedavisi Gören Çocuklara umut oldu.

Yaşa Çocuk Derneği Başkanı Selma Özdemir etkinlik hakkında şu bilgileri verdi;

Menemen Gölpark’ta düzenlenen katılımcı karavan severlerle birbirinden değerli etkinlikler gerçekleştirildi. Menemen İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün “hayata zaman tanı” projesi ile organ bağışının önemi hakkında eğitim verilirken minik misafirlerle doğamızı korumaya dikkat çekmek için artık materyallerle “ileri dönüşüm atölyesi” düzenlendi. Gelen misafirler Menemenin tarihi hakkında şehir gezisinin yanı sıra akşamları düzenlenen mini konserlerle eğlenceli vakit geçirdiler. İzmir’e gelmişken bir zeybek öğrenmeden olmaz diyerek iki gün eğitim sonunda Cumartesi gecesi tüm karavancılarla zeybek gösterisi sergilendi.

Yaşa Çocuk Derneği Başkanı Selma Özdemir sözlerini şöyle sürdürdü;

“Değerli Menemen Belediye Başkanımız Aydın Pehlivan’a ve İzmir Kamp Karavan Derneği Başkanı Erdal Altın’a ve Dernek Üyelerine verdikleri destek için çok teşekkür ederiz. Bu etkinlikten elde edilen gelir ile tedavi gören 2 çocuğumuzun radyoloji çekimlerini karşıladık ve oğlumuzun çekimi temiz, kızımızın da tümöründe küçülme tespit edilmesi haberi ile de mutluluğumuza mutluluk katıldı. Katılım sağlayan tüm karavancı dostlarımıza hayatlarına dokunduğumuz çocuklarımız adına çok teşekkür ederiz .”diyerek tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti.




Editör: Nurten Öğüt




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Kültür Sanat Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HAVA DURUMU
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI