Bugun...



Yergök Kitap, ikinci el malzemeleri uyguna satıyor

İzmir Karşıyaka Tiyatro Sokak'ta bulunan ‘Yergök Kitap Sahaf’ ikinci el kitaptan giysiye, antika eşyadan ayakkabıya her şeyi uygun fiyata satıyor. Üstelik ihtiyacı olan öğrencilere ücretsiz!

facebook-paylas
Tarih: 02-01-2023 20:11


 

Yeni olan her şeyi satın almanın güçleştiği bu günlerde ikinci el kitap ve ikinci el eşya pazarlarına rağbet artıyor.
İzmir Karşıyaka Tiyatro sokağında  ikinci el kitap satışıyla yola çıkan ‘Yergök Kitap Sahaf’ bugün her türlü malzemenin ikinci elinin uygun fiyata satıldığı bir geri dönüşüm mağazası biçiminde.

Dükkanın yetkilileri,  "Amaç hem geri dönüşüme katkıda bulunmak hem de insanları bilinçli tüketime yönlendirmek" diyor.‘Yergök Kitap ve Sahaf’ özellikle ihtiyaç sahibi öğrencilere yardımseverliği ile tanınıyor.  

Yergök Kitap’ta pek çok ürün var 


‘Yergök Kitap ve Sahaf’ın bir bölümünü ikinci el kadın, erkek ve çocuk giysilerinden ayakkabı, çanta, oyuncak, tekstil ürünleri yapan işletmeci insanların tüketim çılgınlığına son vermeleri gerektiğini düşünüyor. İkinci el ürünleri kullanma çağrısında bulunuyor.  
Son zamanlarda kağıda gelen zamlarla birlikte kitap maliyetleri oldukça yükselince öğrencilerin ikinci el kitaba yöneldiğini sözlerine ekleyen işletmeci, "Sıfır kitapların fiyatları yükseldi diye ikinci el kitap fiyatlarına bir yükseliş yansıtmadık ama ikinci el kitaplar öğrencilerin imdadına yetişti diyebiliriz" diyor.

"Evlerde bulunan her türlü ıvır zıvırın" getrildiği Yergök Kitap'ta bu malzemeler mutlaka başka bir ihtiyaç sahibiyle buluşuyor. Aranan ürüne göre 5 liraya giysi, 10 liraya kitap ya da 20 liraya ayakkabı almak isteyenler ve kazancın bir kısmının öğrencilere bağışlanmasından mutlu olacaklar Yergök Kitap'a uğramalı...

 

Yergök Kitap: Karşıyaka Tuna Mah. Tiyatro sokak 71

 




Editör: Nurten Öğüt




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Kültür Sanat Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HAVA DURUMU
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI