Bugun...



Ankara Güneş Erkek Öğrenci Yurdu

Ankara erkek öğrenci yurdu seçeneklerinden biri olan Güneş Erkek Öğrenci Yurdu, Gazi, Hacettepe ve Ankara Üniversitesi’ne oldukça yakın bir mesafede yer almaktadır. Bu okulların bazı fakültelerine yürüyerek kolayca ulaşabilirsiniz. Bazı fakültelere de tek vasıta kullanarak ulaşabilirsiniz.

facebook-paylas
Güncelleme: 01-08-2023 21:58:52 Tarih: 30-07-2023 21:56

Ankara Güneş Erkek Öğrenci Yurdu

Ankara erkek öğrenci yurdu açısından geniş imkanlar sunmaktadır. Eğer Ankara’da bir üniversiteyi kazandıysanız farklı semtlerdeki yurtları, okullarınıza yakınlıklarına göre seçip kayıt olabilirsiniz.

Özel Güneş Erkek Öğrenci Yurdu da Ankara Tandoğan’da bulunan başarılı bir erkek öğrenci yurdudur. Yurdun sağlığı hizmetleri ve konumunu yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Hizmetler

Ankara Güneş Erkek Öğrenci Yurdu, erkek öğrencilere pek çok hizmet vermektedir. İlk olarak yurtta kahvaltı ve akşam yemeği hizmetlerinin olmadı erkek öğrenciler için güzel bir avantajdır. Her ne kadar yurt yemekleri genellikle kötü olarak bilinse de bu yurt için aynı şeyi söyleyemeyiz zira yurtta profesyonel mutfak bulunmaktadır. Bu nedenle yemekleri kalitelidir.

Yemekhaneye ek olarak kafeterya ve kantin bölümleri de bulunmaktadır. Eğer yemek konusunda farklı alternatifler arıyorsanız bu bölümlerde tost ya da gözleme gibi fast foodlar da tüketebilirsiniz.

Yurdun sağladığı diğer hizmetlerin başında sınırsız internet bulunmaktadır. Son yıllarda dersler genellikle internet üzerinden çalışıldığı için internet çok önemlidir. Ankara Erkek Öğrenci Yurdu olan Güneş Erkek Öğrenci Yurdu’nda da sınırsız internet bulunmaktadır.

Bunların yanı sıra yurtta haftalık olarak nevresim değişikliği ve günlük olarak da oda temizliği yapılmaktadır. Ayrıca yurtta 7 gün 24 saat sıcak su bulabilirsiniz.

Öğrenci yurtlarında güvenlik çok önemli bir detaydır. Güneş Erkek Öğrenci Yurdu’nda da günün her saati kapıda güvenlik beklemektedir. Ayrıca yurdun pek çok bölümünde kamera olması da güvenlik açısından çok önemlidir.

Hizmetler bunlarla da sınırlı değildir. Yurtta yine sürekli olarak sağlık hizmeti verilmektedir. Bunun için tam donanımlı bir revir bulunmaktadır. Ayrıca yangına karşı güvenlik sistemi de olduğunu söyleyebiliriz. Böylece olası bir yangında öğrencilerin alarm ile hemen dışarı çıkması sağlanmaktadır. Yani bu açıdan da çok güvenilir bir yurttur.

Öğrenciler için oda büyüklükleri de önemlidir. Odalar ise oldukça geniştir ve kişi sayıları isteğe göre değişiklik gösterebilmektedir. Anlaşma yaparken bu duruma dikkat edip istediğiniz kişi sayısını da belirtebilirsiniz. Üstelik yurdun terasları ve kat balkonları bulunmaktadır.

Güneş Erkek Öğrenci Yurdu Nerede?

Ankara erkek öğrenci yurdu seçeneklerinden biri olan Güneş Erkek Öğrenci Yurdu, Gazi, Hacettepe ve Ankara Üniversitesi’ne oldukça yakın bir mesafede yer almaktadır. Bu okulların bazı fakültelerine yürüyerek kolayca ulaşabilirsiniz. Bazı fakültelere de tek vasıta kullanarak ulaşabilirsiniz.

Okul haricinde Ankara Şehirler Arası Otobüs Terminali’ne tek vasıta ile 10 dakikada ulaşım sağlayan yurt, pek çok toplu taşıma aracının duraklarına da 5 dakika mesafededir. Üniversitelere Yakınlık Detay: Konum | Güneş Erkek Öğrenci Yurdu Ankara (gunesogrenciyurtlari.com)







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Genel Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HAVA DURUMU
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI