Bugun...



Çeşme’de Huzurun Adresi “AltınYuva”

Herkesin kendini evinde hissedebileceği ve içsel parıltısını yeniden keşfetmeye davet edildiği bir yer AltınYuva.

facebook-paylas
Güncelleme: 31-10-2023 23:24:11 Tarih: 10-09-2023 20:27

Çeşme’de Huzurun Adresi “AltınYuva”

Hani evindeki konforu arayan insanlar var ya, ben de onlardan birisiyim, işte burası tam anlamıyla gerçekten beklentimi karşılayan, her bir köşesi çok özenle yapılmış, tam instagramlık fotoğraflar çekebileceğiniz, çok güzel bir yer.

Medya rehberi, enerji şifacı, yaşam koçu, müzisyen ve sanatçı Dr. Ali Onur ve dövme sanatçısı, yaşam koçu, içsel gerçeği net ve cesur bir şekilde tanımak için eşlik eden Melanie Wurm Ege'nin batısındaki doğanın içinde, yeşilin ve mavinin farklı tonları ile parlayan denizin yakınında gerçek bir dinlenme alanı yaratmışlar.

Hafta sonu gittiğim AltınYuva’nın, kapısından içeri girer girmez beni en az yaratıcıları kadar heyecanlandırdı. Yeşillikler ortasındaki bahçesi ve açık havuzu keyifli bir gün geçireceğimi hissettirdi.

Dr. Ali Onur ve Melanie Wurm misafirlerinin kendilerini evlerinde gibi hissetmelerini istediklerini söyleyerek sözlerine şöyle devam ettiler;

Adımız (AltınYuva), özel bir buluşma yeri yaratma arzumuzdan kaynaklanıyor. Herkesin kendini evinde hissedebileceği ve içsel parıltısını yeniden keşfetmeye davet edildiği bir yer. Bu topraklara ve insanlara olan sevgi dolu bağımız, bu ortak projemiz için Türkçe bir kelime kombinasyonu seçme gerekliliğimizi hiçbir zaman sorgulamadık.

Biz ne bir otel ne de bir pansiyonuz - sizin için kendinizi yeniden bulabilir, rahatlayabilir ve nefes alabileceğiniz bir yer yarattık. Lütfen özgür hissedin, sadece kendiniz olun ve tüm isteklerinizi ve ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılayan anlayışlı bir topluluğun tadını çıkarın.

İlk bakışta ve yaşam yolları bakımından daha farklı olamayacak kadar iki kişiyiz. Bu farklılığı avantaja çevirdik ve herkesin burada benzersiz bir deneyim yaşamasını sağlayabilmek için tüm yeteneklerimizi bir araya getirdik. Burası yerel küçük çiftçilerin geleneksel tarım alanları ile çevrili, sizi dinlemek ve akdeniz meyve ağaçlarıyla çevrili bahçemizde veya havuzda güneşlenmek için davet ediyor.

Geniş doğal taş evimiz 5 yatak odası, 3 banyo, bir ortak oturma alanı ve tam donanımlı bir mutfak ile tek bir kat’da yer alıyor. Büyük pencereler, hoş tavan yüksekliği ve Akdeniz mimarisi ile meditasyon atmosferi sunan bir aydınlık ve ferah bir ortam yaratıyor.

Sadece 10-15 dakika uzaklıktaki hareketli Çeşme liman şehri veya sanatçılar ve zanaatkarlar kasabası Alaçatı'ya giderek alışveriş yapabilir, eğlenebilir veya Türk mutfağının lezzetlerini tüm duyularınızla deneyimleyebilirsiniz.

Sizi özel enerji noktalarını keşfetmeye, doğayı tanımaya ve yerel lezzetler ile eski tarifleri keşfetmeye davet ediyoruz. Enerji atölyeleri, yoga egsersizler, beslenme, gida ve oruç programları, sezgiyi geliştiren ses seminerleri ve serbest resim konusunda girişim kursları gibi çeşitli faaliyetler sunuyoruz.

Bu yer, sınırsız fırsatlar ve deneyimler sunuyor - keyif dolu, bütünsel bir yaşam kalitesi cenneti. Sadece derin bir nefes almak için kısa bir mola olarak, bir seminer katılımcısı olarak veya kendi gruplarınız için çalışmak isteyen bir seminer lideri veya koç olarak - yıl boyunca ilginç projeler sunuyoruz" diye konuştular.




Editör: Nurten Öğüt




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Gündem Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HAVA DURUMU
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI