Bugun...



Doğan İşleyen; Dinamik ve genç tasarımcıların sektöre kazandırılması için yarışmalar önemli

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Ezber Bozan Tasarım Yarışması 9 Ekim 2023 tarihinde İzmir Tarihi Havagazı Fabrikasında gerçekleştirildi.

facebook-paylas
Güncelleme: 31-10-2023 23:16:26 Tarih: 12-10-2023 20:44

Doğan İşleyen; Dinamik ve genç tasarımcıların sektöre kazandırılması için yarışmalar önemli

Ege Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen ‘Ezber Bozan Tasarım Yarışması Ödül Töreni’ne sponsor olan Efor Fuarcılık adına Yönetim Kurulu Başkanı Doğan İşleyen katıldı.

Ödül töreninde Efor Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Doğan İşleyen’e Ege Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Fuat Gürle tarafından “Gold Sponsor” teşekkür belgesi takdim edildi. 

Efor Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Doğan İşleyen yaptığı açıklamada;

“Uzun yıllardır “Mobilya Fuarını” Efor Fuarcılık olarak düzenliyoruz. Dinamik ve genç tasarımcıların sektöre kazandırılması deneyim sahibi olmaları amacıyla bu tür yarışmaların çok önemli olduğunu düşünüyorum. Yalnız Mobilya sektörü değil tüm sektörlerin genç tasarımcıların desteklenmesi için bu tür yarışmalar düzenlemeleri gençlerin gelişmelerine yardımcı olur. Geleceğin tasarımcıları olabilecek yetenekteki gençlerin gerçek tasarım hedeflerine yönlendirilmesini sağlar. Ege İhracatçı Birlikleri’nin düzenlediği bir yarışmaya destek vermek Efor Fuarcılık olarak önemlidir. Geleneksel hale gelmiş tasarım yarışmasına destek vermek bizim görevimiz” diye konuştu.




Editör: Nurten Öğüt




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Gündem Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HAVA DURUMU
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI