Bugun...



Ömer Efe; Ziyaretçilerden çok olumlu tepkiler aldık

Değişimin Öncüleri: Gıdanın Geleceği temalı İzmir Gastro Fest'teki markalardan biri de alkolsüz bira markası Peja idi. Markanın Türkiye distribütörü Ömer Efe ile konuştuk...

facebook-paylas
Güncelleme: 13-11-2023 20:35:21 Tarih: 13-11-2023 20:25

Ömer Efe; Ziyaretçilerden çok olumlu tepkiler aldık

1971 yılında Yugoslavya’nın tekel devlet fabrikası olarak kurulan Peja Fabrikası alkolsüz birasını Türk tüketicisine sundu.

Peja Birra Türkiye distribütörlüğünü alan Ömer Efe bu yıl 6.’sı düzenlenen İzmir Gastro Fest’te ziyaretçilerden çok olumlu tepkiler aldıklarını söyledi.

Ömer Efe ürün hakkında şu bilgileri verdi;

“Yugoslavya ülkesi parçalandıktan sonra bugünkü Kosova sınırları içerisinde kalmış. Kosova ülkesinin üçüncü büyük şehri olan Peja ismi de ordan gelmekte anlamı ise ipek demek. 2017’de Peja Birra Türkiye distribütörlüğünü aldık. Kısa zamanda ulusal marketler zinciri raflarına girmeyi başardık.

Sağlık ve trafik gibi nedenlerle alkolsüz bira tüketimi ülkemizde de ilgi görmeye başladı. Farklı kitleler tarafından tüketilen alkolsüz birayı emziren anneler süt yapsın diye içerken diğer yandan da böbrek taşı düşüren hastalara da şifa oluyor. Misafirlere ikramda bulunarak büyük beğeni kazandığını gördük” dedi.




Editör: Nurten Öğüt




Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Ekonomi Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
HAVA DURUMU
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI